Věštění z fotografie

Co se dá vyčíst z fotografie? Na to se mě ptá hodně lidí, když jim před naší schůzkou říkám, aby si sebou vzali fotku osoby, na kterou se budou ptát. Fotka musí být ze současnosti. U dětí se dá vyčíst, jak jsou na tom se zdravím, jakou mají povahu a co právě prožívají. Dospělí se nejčastěji ptají, co k nim osoba na fotografii cítí.

Před časem ke mně přišla paní, která se chtěla zeptat na svého manžela. Chtěla vědět, co jí o něm řeknu. Když jsem se na fotku chvíli dívala, pocítila jsem na svém těle mrazení. Z fotky jsem vycítila, že pán je mrtvý a pořád jsem slyšela jeho volání o pomoc. Paní si mě chtěla vyzkoušet. Zemřelá duše jejího muže už chtěla odejít do světla. Jenže paní mu nechtěla odpustit, že ji tady nechal s dětmi samotnou. Jeho duše tak nemohla najít po smrti klid.

To byl konkrétní případ, co my věštkyně můžeme z pouhé fotografie poznat. Fotografie jsou naše historie. Už když se narodíme, tak nás rodina fotí. Po celý život si nastřádáme plno fotografií. Když je nám smutno, tak si občas fotky prohlédneme. A když se pořádně podíváme na fotku z doby, kdy jsme prožívali velkou životní krizi, je to zaručeně vidět hlavně na očích. Z fotografie se dá vyčíst hodně. Dá se také poznat, když vás někdo miluje, nebo má o vás strach, nebo vám chce ublížit. Tuto schopnost ale nemá každý. 

Přeji vám všem krásné a pohodové letní dny plné lásky a radosti.

Vaše vědma Marta

Publikováno 24.6.2014

neváhejte
mne
kontaktovat!

Nepřežívej, ale žij