Proč partnerské vztahy nefungují

Základem dobrého vztahu je komunikace. Šťastný vztah je postavený na důvěře a toleranci. Pokud vztah nefunguje, je dobré hledat příčiny. Tedy pokud to oba chtějí.

Jednou z nejčasnějších příčin jsou finance. Někdy se vztah kvůli nim záhy rozpadne. Dnes je velice uhoněná doba. Lidé nemají na sebe čas. Honí se za prací, aby uživili své rodiny. Ženy pracují, starají se o rodinu. Pořád jsou v jednom kole. Partneři nemají na sebe čas. Proto když máte volno, je dobré věnovat čas sobě navzájem, třeba si zajít na dobrou večeři, udělat si výlet. Prostě si vymyslet činnost, při které budete komunikovat a při které je vám oběma příjemně.

Lidé stále zapomínají, že jsme tu od toho, abychom si svůj život udělali tak, jak nám vyhovuje. Tak, abychom byli šťastni a spokojeni. To, myslím si, chce každý z nás. Proto je dobré řešit partnerskou krizi co nejdříve. A neutíkat od problému.  Zvláště muži raději mlčí, než aby se vyjádřili. Upřímnost může někdy hodně bolet. Ale když ji použijeme, pak víme, na čem jsme. Nikdo není dokonalý, jsme přece jenom lidi. Pokud v rodině vládne klid a láska, je to to nejhezčí, co nás může potkat.Přeji vám hodně lásky a porozumění.


S láskou a pokorou vaše Marta

Publikováno 5.2.2015

neváhejte
mne
kontaktovat!

Nepřežívej, ale žij