Horoskop na měsíc červenec od Marty

 Červenec je „hlavním“ měsícem léta a je pro nás symbolem tepla, lásky, prázdnin a dovolených. Většina z nás se na tento měsíc těší již od začátku roku. Je pro nás osvobozením od tíživých myšlenek, ale také od šatů, protože se těšíme na koupání a procházky ve sporých letních oděvech. A já Vám přeji, aby se Vám skutečně vydařil a abyste v něm načerpali sílu do zbylé části roku.

A abyste věděli, co Vás může čekat, napsala jsem pro Vás červencový horoskop.

 

Beran

Nebe Vám radí jít svou cestou a nenechat se ovlivňovat názory jiných. Nebraňte se novým nápadům v práci. Váš nadřízený z Vás bude mít radost. V rodině se uklidní rozhádané vztahy, nejvíce tomu přispěje „tělesno“ mezi Vámi.

 

Býk

Budete mít entuziasmus ke komunikaci zejména ve vlastní rodině. Na jiné budete působit svými životními zkušenostmi – nebojte se toho, lidé Vám rádi naslouchají. Řešte spíše věci hmatatelné, s romantikou moc nepočítejte.

 

Blíženci

Budete krásní, přitažliví, sympatičtí, budete mít šarm. A ostatní Vám to dají najevo svým příjemným chováním k Vám.  Budete cítit obrovskou energii a Vaše vztahy budou harmonické. Ale pozor na vztahy rodinné, tam to může „drhnout“.

 

Rak

Také Vy, podobně jako blíženci, se budete cítit dobře a budete dobře vypadat. Navíc budete vtipní a plni nápadů. Rodinné vztahy budou Vaší doménou, můžete se setkat i s příbuznými, které jste nějaký čas neviděli. V práci se Vám bude dařit.

 

Lev

Budete mít štěstí téměř ve všem. Tedy v rodině, práci i lásce. Naslouchejte rodinným příslušníkům, v tomto měsíci je to Vaše role. Své úkoly v rodině i práci si splňte s předstihem, abyste měli čas na ostatní záležitosti.

 

Panna

Věnujte se své rodině a budete mít pohodu snoubící se s odpočinkem. Svou činnost spojte se zútulňováním svého bytu, domu nebo zahrádky. V práci můžete být za hrdiny pro svého nadřízeného a to vzhledem k Vašim dobrým výsledkům.

 

Váhy

V červenci budete sebevědomí, Vaše nejistota se rozplyne. Pojmenujete věci pravým jménem a aktivně prosazujete své myšlenky a nápady. Pro svého partnera budete krásní a přitažliví. Nebraňte se tomu, zažijete s ním pěkné chvíle.

 

Štír

Červenec bude pro Vás důležitým měsícem ze všech hledisek – práce, láska, zdraví.  Nebojte se svému partnerovi říci, co chcete změnit. On to pochopí. To samé platí v rodině i vůči nadřízeným nebo podřízeným v práci.

 

Střelec

Toto období bude pro Vás obdobím řešení vztahů v rodině a s Vašimi blízkými.  Ale dostane se Vám i určité kritiky, která nemusí být moc příjemná. V práci víte, co děláte, když si vše dobře plánujete, jak se říká, do puntíku. A to je dobře, protože budete dobře odměněni.

 

Kozoroh

Nebuďte ke svému okolí zbytečně moc kritičtí, aby se kritika neobrátila proti Vám.  V partnerském vztahu to může zaskřípat, ale nebude to nic zásadního.  Poměrně hodně se o Vás bude mluvit kvůli Vašemu životnímu postoji – a Vy se o tom dozvíte. Neberte to však jako nějakou špatnost a nenechte se jinými ovlivňovat.

 

Vodnář

Nesnažte se svět chápat jako nějakou „racionalitu“, tede jako něco, co je neměnné a předem naplánované.  Někdy věci, události a živé bytosti, nemají logiku a přece nám pomáhají. V lásce je Vám přáno a Vaši známí se s Vámi oběma rádi setkají. Vaše sebevědomí je zdravé.

 

Ryby

V tomto krásném letním měsíci budete mít mnoho energie a budete se cítit duševně i tělesně velmi silní. Budete hodně přemýšlet o životě a díky Vaší energii a síle dojdete k závěru, že je na tomto světě krásně. A to vlije další nadšení do Vaší mysli. Zjistíte, že jste rádi na světě.

 

Přeji Vám krásné prožití léta.

Vaše Marta

Publikováno 28.3.2015

neváhejte
mne
kontaktovat!

Nepřežívej, ale žij