Horoskop na leden 2017 od Marty

Horoskop na leden 2017 od Marty

 Beran (21.3. - 20.4.)

Na začátku měsíce budete řešit peníze. Bude Vás čekat štěstí v oblasti práce, proto využijte své schopnosti a kreativitu. Menší problémy v podnikání zlepšíte svým přístupem k lidem. Dejte si pozor na své, klouby, páteř a játra. Začněte se šetřit, protože zdraví máte jen jedno. Více komunikujte a nepotlačujte své pocity.

 

Býk (21.4. - 21.5.)

Budete stále odolávat životním nástrahám. Mějte oči otevřené, nebo uděláte chyby, kterých budete hodně litovat. Vše dělejte s pocitem, že je to pro Vás to nejlepší, že Vám to přináší uspokojení v životě. Moc „nepřemýšlejte“, není to dobré. Nechte věci „volně probíhat“. Štěstí Vám pak bude přát ve všech záležitostech. Pozor na zdraví, zejména trávící ústrojí, močový měchýř a klouby.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Jste-li sami, čeká vás nový milostný vztah. Mějte oči otevřené. Možná je blízko a Vy ho zatím nevidíte. Bude to velká láska. Pokud jste dlouho sami, máte šanci mít „opravdový“ vztah. Mějte v sobě víru, že se Vám zase bude dařit. Něco, co skončilo, má také svůj význam – je to význam začít znovu a jinak. Pozor na úrazy nohou. Hlídejte si i osobní věci, protože hrozí krádeže.


Rak (22.6. - 23.7.)

Stále se rozhodujete, jak dál v životě. Nic Vás nebaví, nepociťujete žádnou úlevu. Změňte na čas místo a přijdete na jiné myšlenky. Pořád řešíte jiné než sebe. To Vám bere energii. Ale když budete mít dostatek energie, věci se dají zase do pohybu. Nesmíte se nechat vyčerpávat, neboť pak se hned dostaví zdravotní problémy. V pracovní oblasti se Vám bude dařit a půjdou Vám i peníze. Nastane klidné období.


Lev (24.7. - 23.8.)

Zatím jste nepřišli na to, jak se posunout v životě dál. Nezoufejte, zlepší se to. Milostné vztahy se budou obnovovat a dostanete další šanci žít společně. Nepřipouštějte si negativní vlivy, hodně Vás to vyčerpává. Jeví se u Vás zlepšení oblasti práce a při obchodní činnosti přitáhnete víc klientů. Půjdou Vám peníze a bude se Vám dařit. V oblasti zdraví pozor gynekologické problémy, močový měchýř a také páteř.


Panna (24.8. - 23.9.)

Otevře se Vám správný směr, jímž se máte vydat. Dost často si překážky stavíte do cesty sami. Hodně Vás ovládá strach. Dejte všemu volnost a hodně se vám uleví. Přestaňte stále bojovat s minulostí a řešte raději přítomnost. Nyní neřešte ani budoucnost. Když byste mysleli negativně, většinou se to odrazí na Vašem zdraví. Věnujte se svému nervovému systému a trávícímu traktu.

 

Váhy (24.9. - 23.10.)

Každý den, který prožijete s radostí, Vás v životě obohatí. Dívejte se dopředu s vírou, že bude líp. V práci se Vám bude dařit a možná to budou nové začátky. Jen si kolem sebe zmapujte lidi, kteří by Vám mohli škodit. Hlavně pozor na faleš a přetvářku. Partnerský vztah se bude posilovat a upevňovat, najdete k sobě „novou“ cestu. Co se týče zdraví, pozor na gynekologické problémy, na páteř, klouby a trávení.


Štír (24.10. - 22.11.)

Budete ukončovat věci, které jste už měli udělat dávno. Nebojte se a osvoboďte se od všeho, co Vás blokuje. Přemýšlíte o změně zaměstnání nebo podnikání. Nebojte se a když přijde lepší pracovní nabídka, jděte do toho. Pozor na problémy v rodině, nyní zejména na děti - budete potřebovat pevné nervy. Máte pocit, že nikdo neslyší, co říkáte. Chraňte si svůj zrak, vyskytnou se bolesti hlavy a páteře.


Střelec (23.11. - 21.12.)

Snažte se více prosazovat. Jednejte tak, jak to cítíte a nikoli tak, jak je Vám vnucováno. Více komunikujte. Začnete uvědomovat, co děláte špatně. Začnete na sobě hodně pracovat vyplatí se Vám to. Zvedne se Vám sebevědomí. Máte na víc, hlavně však nepropadávejte stresu, protože pak se vše zastaví a vidíte vše moc černě. Myslete pozitivně a pak se Vám bude dařit. Přijde období lásky a pochopení. Zdraví: šetřete klouby, ledviny a srdce. Hlídejte si svůj tlak, který se může v tomto období zvyšovat.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

V tomto období není pro Vás vhodná doba pro koupi nebo prodej nemovitostí. Vyčkejte na vhodnější dobu, abyste moc „neprodělali“. V partnerském vztahu pociťujete napětí, čeká Vás krize. Ale máte šanci si to vyřešit, i když to bude hodně vysilující. Neztrácejte ale naději a vše se dá do pořádku. Dejte si pozor, protože někdo Vám v rodině „škodí“. A Vy na to brzy přijdete. Ve Vašem zdraví si nyní dávejte pozor na žlučník, slinivku a krční páteř.


Vodnář (21.1. - 19.2.)

Máte pocit, že se nemůžete zastavit. Pořád dokola práce, rodina. Je na čase dát do pořádku rozvrh svého času. Jinak se z toho, jak se říká, zblázníte. Velké tempo nemůžete donekonečna vydržet. Mohou nastat komunikační problémy v rodině. Ne vždy každý pochopí, co říkáte. Peníze k Vám nadále budou přicházet. Čeká Vás štěstí. Je vhodné si dávat pozor na žaludek a dýchací cesty. Trochu více odpočívejte a budete zase v pohodě.

 

Ryby (20.2. - 20.3.)

Budete řešit zdravotní problémy a může vás čekat menší hospitalizace. I když se nedaří, jak se má, nezoufejte. Zlepšení se brzy dostaví. Jde hlavně o víru, že bude lépe a že se ze zdravotních problémů brzy dostanete. Platí stará dobrá věta o tom, že máme myslet pozitivně a pak se vše lépe řeší. Prostě „chtějte“.

 

Přeji Vám krásné prožití roku 2017.

Vaše Marta

 

Publikováno 1.12.2015

neváhejte
mne
kontaktovat!

Nepřežívej, ale žij