Andělská motivace na listopad 2016

Každý z nás má svého anděla strážného. Když se nám něco stane a dopadne to dobře, tak na něho myslíme. Někdo to vnímá silně, někdo vůbec. Jsou lidé, kteří se dokážou na anděly napojit. Pracují s andělskou energií. Mají za úkol předávat poselství, které jim andělé předávají. Každý z nás může mít o andělech svou představu.


BERAN (21.3. - 20.4.)

Nahlédněte do svého nitra - zjistíte kde děláte chyby. I když si dost věříte, přesto neděláte vše tak, jak máte. Nekritizujte druhé, ale změňte sebe. Andělé Vám pošlou nebeské znamení lásky a pochopení. Pocítíte vnitřní vyrovnanost. Veškerý stres a nejistota pomalu bude od Vás ustupovat. Váš život se začne ubírat správným směrem.

 

Býk (21.4. - 21.5.)

Stále slyšíme Vaše prosby o klidný život. Máte v sobě našeptávače, kteří s Vámi manipulují. Věřte pouze své intuici. Jsme tu stále u Vás, dovolte nám Vám pomáhat. Otevřete svojí náruč všem nebeským bytostem, aby léčili Vaší duši i tělo. Pevné zdraví potřebujete k životu - bez toho nic nefunguje.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Věřte, že Vaše modlitby budou vyslyšeny. Můžete se těšit, že se Vám splní Vaše přání - andělé Vám žehnají a posílají Vám velkou hojnost. Myslete na své zdraví, přestaňte si vše moc připouštět k srdci. A to i když mnoho věcí nechápete. Do Vašeho života vstoupí člověk, který Vám pomůže pochopit význam života.

 

Rak (22.6. - 23.7.)

Andělé ve Vás vidí, že pociťujete samotu a že hledáte životní naplnění. Neztrácejte naději, protože přijdou lepší dny, týdny i měsíce. Začnete se znovu radovat. Pocítíte neskonalou lásku ve všem, co budete dělat. Vaše víra Vás uzdraví - věřte, že znovu vyjde Slunce a Vy se budete radovat společně s lidmi, které máte rádi.


Lev (24.7. - 23.8.)

Zlobíte se na celý svět, ale Vaše velká zloba a horlivost vše jen kazí. Dovolte nám pomáhat, každý den poproste anděly o pomoc. Vše, co si budete přát, Vám můžeme splnit. Snažte se zklidnit a hodně meditujte, choďte do přírody. Potřebujete načerpat energii. Tím si nastolíte vnitřní rovnováhu.


Panna (24.8. - 23.9.)

Jste velice ve všem zpomalení - je to tím, že Vás nic nebaví, podzimní únava je na Vás dost znát. Andělé Vám vzkazují: "Myslete víc na sebe, přišel čas něco změnit." Naučte se říkat ne. Nemusíte pořád něco dělat, když to nechcete. Nenechte se tlačit do všeho, co Vám nepřináší radost. Jen Vás to vyčerpává.


Váhy (24.9.- 23.10.)

Andělé Vám vzkazují, že vše se moc snažíte mít vyvážené. Někdy však nejde pořád donekonečna něco řídit. Ulevte svým myšlenkám, protože moc zatěžujete nervový systém. Váš krk je dost stažený a bojíte se hýbat hlavou. Obáváte se, koho za sebou uvidíte. Poproste o správné vedení  - Vaši andělé hledají řešení, jak z toho kola ven.


Štír (24.10. - 22.11.)

Nepoukazujte pořád na ostatní lidi - nikdo není bez chyb. Hněvem vše akorát kazíte. Jste dobrá duše, jen se stále hledáte. Jsme Vám nakloněni a přijměte naše požehnání, do Vaše života začne proudit životní hojnost. Ale také pro to musíte něco udělat. Najdete znovu ten správný směr, ale hlavně si věřte. Láska uzdravuje.


Střelec (23.11. - 21.12.)

Snažíte se vždy trefit do terče. Pokud se Vám to nedaří, tak se hned zlobíte na blízké osoby kolem sebe. Proč to děláte? Vždyť chyby děláte i Vy sami. Hněvem se nic nezlepší, spíše naopak. Tento měsíc využijte našeho poslání. Nic není černé, jak se zdá. Nedovojte temnotě, aby Vás ovládala. Pusťte k sobě světlo lásky a pokory.


Kozoroh (22.12.- 20.1.)

Projevte své pocity k bližním, protože každý potřebuje něhu a lásku. I němá bytost. Pořád se někam řítíte. Poproste anděly o pomoc a řekněte jim vše, co si přejete, aby se Vám splnilo. Rádi vyslyší Vaše prosby. Jsou pořád s Vámi. Mějte v sobě víru.


Vodnář (21.1. - 19.2.)

Vidíme na Vás velkou únavu a málo se šetříte. Rozdělte si své dny tak, aby jste toho neměli hodně. Vše jde udělat, ale musíte hodně chtít. Věnujete málo času sobě. Materiální věci neztratíte, pokud trochu zpomalíte. Posíláme Vám do života velké požehnání. Jste čistá duše. Myslete na to, abyste byli zdraví. Stres Vám na zdraví nepřidá.


Ryby (20.2. - 20.3.)

Někdy plujete proti proudu to Vás hodně vysiluje. Zpomalte a začněte přemýšlet, kde děláte chyby. To, že Vás tíží práce, se vyřeší. Neberte si do hlavy problémy jiných. Řešte sebe. Je čas začít zlepšovat svůj život. Andělé jsou při Vás, jen jim začněte věřit. Chtějí Vám pomoci překonat životní nástrahy. Život zas tak těžký není.


Vaše Marta

Publikováno 21.9.2015

neváhejte
mne
kontaktovat!

Nepřežívej, ale žij